Terms of Use

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Ovu mrežnu stranicu razvila je tvrtka Swedish Orphan Biovitrum s.r.o. Glavna Podružnica Zagreb, Zagreb, Ulica Matka Baštijana 54 (osnivačka tvrtka Swedish Orphan Biovitrum s.r.o., Republika Češka, 140 00 Prag 4, Nusle, Na strži 1702/65), registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu, matični broj subjekta (MBS):080807151, OIB: 24164330192 Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) (u daljnjem tekstu „Sobi“). Sobi pruža ovu stranicu, kao i informacije i materijale koji se na njoj nalaze, pod uvjetom da vi kao korisnici prihvaćate ove Uvjete korištenja. Pristupom i korištenjem ove mrežne stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove Uvjete korištenja.

Izjava o odricanju odgovornosti

Informacije i materijali dostupni na ovoj stranici mogu se koristiti isključivo u svrhu općeg informiranja. Sve dostupne medicinske informacije namijenjene su isključivo za informiranje, i nikako ne mogu zamijeniti savjet liječnika i ostalih medicinskih stručnjaka. Sobi ulaže razumne napore kako bi informacije i materijali na ovoj mrežnoj stranici bili točni, potpuni i ažurni, ali ne izdaje nikakva jamstva (izravna ili podrazumijevana) o točnosti, potpunosti ili ažurnosti navedenih informacija. Prihvaćate preuzeti potpunu odgovornost za osobnu uporabu ove mrežne stranice. Sobi se izričito ograđuje od odgovornosti za izravne, posredne, slučajne, posljedične ili bilo kakve posebne štete, gubitke ili ozljede nastale korištenjem ili nemogućnošću korištenja navedenih informacija ili materijala, ili oslanjanjem na iste, i to u najvećoj mjeri u kojoj je to moguće prema primjenjivom zakonodavstvu. Sobi može u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave mijenjati informacije ili materijale na ovoj mrežnoj stranici. 

Poveznice

Na ovoj mrežnoj stranici mogu se nalaziti poveznice na neku drugu mrežnu stranicu koju vodi treća strana i nad kojom Sobi nema nikakve kontrole. Sve poveznice navedene su isključivo iz usluge posjetiteljima; Sobi ne preuzima odgovornost za sadržaj mrežnih stranica kojima upravljaju treće strane. Povezivanje na druge mrežne stranice i njihovo posjećivanje putem Sobijeve mrežne stranice stoga u potpunosti poduzimate na vlastiti rizik.

Autorska prava

Sav sadržaj ove mrežne stranice (uključujući, ali ne ograničavajući se na, tekst, fotografije i grafičke prikaze) pod zaštitom je autorskih prava te je u ekskluzivnom vlasništvu Sobija ili nositelja licence. Pristup, kopiranje i preuzimanje informacija i materijala dopušteno je isključivo za vašu osobnu, nekomercijalnu uporabu. Izričito je zabranjena bilo kakva druga uporaba, a to uključuje, između ostaloga, reproduciranje, preinačivanje, distribuiranje, prijenos, prodaju, licenciranje ili objavu bilo kakvih informacija ili materijala s ove mrežne stranice, bilo u cjelini ili djelomično.

Zaštitni znakovi

Svi zaštitni znakovi, logotipi ili elementi dizajna ove mrežne stranice registrirani su ili neregistrirani zaštitni znakovi i ekskluzivno vlasništvo Sobija, nositelja licence ili ostalih trećih strana. Zabranjena je uporaba, preuzimanje, kopiranje ili distribuiranje zaštitnih znakova, logotipa i elemenata dizajna u bilo kojem obliku bez prethodne pisane dozvole vlasnika.

Kolačići

Ova mrežna stranica koristi kolačiće, zahvaljujući kojima Sobi prikuplja informacije o korištenju stranice. Kolačići su sićušne datoteke koje se pohranjuju u memoriji korisnikova preglednika. Sobi ne koristi kolačiće za bilo kakvu drugu namjenu osim onih opisanih u rubrici Korištenje kolačića. Više o korištenju kolačića na ovoj mrežnoj stranici možete pronaći ovdje