Predstavljamo Liberatelife.hr podcast - prvi hrvatski podcast o hemofiliji

Predstavljamo prvi hrvatski podcast o hemofiliji

Predstavljamo prvi hrvatski podcast o hemofiliji

Liberatelife.hr podcast nova je emisija portala liberatelife.hr, gdje će oboljeli, stručnjaci i osobe aktivne u zajednici hemofilije podijeliti svoja iskustva o životu s hemofilijom. Podcast ćete od sada moći redovno pratiti upravo ovdje na našem webu i na Facebook stranicama liberatelife.hr. 

Za sve koji žele znati više o samoj bolesti, pacijente i njihove najbliže odlučili smo pokrenuti emisiju koja će u formatu od 20 do 30 minuta ugostiti relevantne goste i osvrtati se na važne teme iz prve ruke onih koji se svakodnevno susreću s ovom dijagnozom.

Cilj samog podcasta je podizati svijest o hemofiliji, kako bi se šira populacija dodatno educirala i kako bismo na jednom mjestu imali odgovore za sve one koji se s tom bolešću susreću po prvi puta.

Predstavljamo Liberatelife.hr podcast - prvi hrvatski podcast o hemofiliji

Naši gosti pristali su sudjelovati u ovom projektu kako bi barem malo olakšali svim zainteresiranima da se informiraju i otkriju koje prepreke i izazove ova dijagnoza može donijeti.

Kada čujemo riječ “hemofilija”, ona u nama može pobuditi različite emocije. Čak i ako imamo povijest bolesti u obitelji, to još uvijek može biti šok čuti i za nas ili primjerice naše dijete. Ljutnja, poricanje i krivnja sasvim su normalne reakcije te je upravo zato važno da sve osobe koje se suočavaju s hemofilijom osjećaju potporu i imaju pristup informacijama kako bi znali da u svojoj dijagnozi nisu sami. 

Nadamo se da će vam se ova emisije svidjeti i javljajte nam svoje dojmove na društvenim mrežama, gdje ćemo redovito objavljivati novosti vezane uz naš novi podcast

NP-24554; 11/2022