Gost autor

Dublji pogled u svijet hemofilije kroz rubriku “Gost - autor”

Dublji pogled u svijet hemofilije kroz rubriku “Gost - autor”

Dobrodošli u našu rubriku na portalu Liberatelife.hr - "Gost - Autor". Ovdje ćete, na jednom mjestu, pronaći članke i intervjue koji nisu samo inspirativni, zanimljivi i edukativni, već pružaju i dublji uvid u svijet hemofilije od strane onih koji s ovom bolešću žive ili su s njom usko povezani. 

Autori, uključujući medicinske stručnjake, osobe usko povezane sa zajednicom hemofilije, kao i sami oboljeli, redovito će dijeliti svoja razmišljanja, priče, znanja te korisne savjete. Cilj ove rubrike je poboljšati razumijevanje hemofilije kao rijetke bolesti, potaknuti na razmišljanje te pružiti drugačiju perspektivu svima onima koji žele znati više.

Svjesni izazova s kojima se suočavaju osobe koje žive s hemofilijom, kao i njima bliske osobe, želimo da ova rubrika postane izvor relevantnih informacija. Za sve zainteresirane želimo kreirati prostor gdje će moći pronaći zanimljiva razmišljanja različitih autora o važnim temama unutar zajednice hemofilije, saznati više o problemima s kojima se oboljeli suočavaju te pratiti događanja koja imaju za cilj podizanje svijesti o ovoj bolesti.

Ovim putem želimo otvoriti vrata različitim osobnim iskustvima, savjetima i podršci svima koji su na bilo koji način pogođeni ovom bolešću ili se samo žele dodatno educirati.

NP-31807; 11/2023