Cookies

Korištenje kolačića

Korištenje kolačića

Na ovoj se mrežnoj stranici koriste sljedeće vrste kolačića: 

  • Funkcionalni sesijski kolačići: privremeni kolačići čija je svrha unaprjeđenje korištenja mrežne stranice. Oni istječu nakon što napustite našu mrežnu stranicu.
  • Privremene kolačiće analitike (i marketinga) treće strane: ovi kolačići ostaju na vašem uređaju ograničeno vrijeme, čak i nakon što napustite našu web stranicu. Google Analytics koristi se za prikupljanje statistika o korištenju mrežne stranice. Sobi ne koristi kolačiće u svrhu vaše identifikacije ili u bilo koju drugu svrhu osim onih koje su opisane u rubrici Korištenje kolačića.

Pogledajte sljedeću tablicu kako biste doznali nešto više o kolačićima koji se koriste na ovoj stranici. 

Cookies Settings

Kako ukloniti kolačiće

Morate znati da uklanjanje funkcionalnih kolačića može utjecati na korištenje mrežne stranice. U slučaju uklanjanja funkcionalnih kolačića, može doći do poteškoća sa snalaženjem na stranici, njezinom funkcionalnošću i sadržajem. 

Ne postoji jedan, uvriježeni način uklanjanja kolačića s obzirom na to da različiti preglednici koriste različite procedure. Molimo vas da iskoristite opciju Help (Pomoć) u vašem pregledniku kako biste saznali na koji način možete ukloniti postojeće kolačiće.