Upoznajte Anu Mandić, novu voditeljicu Liberatelife.hr podcasta

Upoznajte Anu Mandić, voditeljicu Liberatelife.hr podcasta

Upoznajte Anu Mandić, voditeljicu Liberatelife.hr podcasta

Snažna, predana i ustrajna samo su neke od riječi kojima možemo opisati našu voditeljicu Liberatelife.hr podcasta - Anu Mandić. Dijagnoza hemofilije njezinog oca od malih nogu naučila ju je što ova bolest znači i kako se ona može odraziti na svakodnevni život, a naučene lekcije i danas je prate. 

Stečeno iskustvo i blisko poznavanje ove teme učinilo ju je savršenim izborom voditeljice našeg podcasta kojoj pristupa u ulozi Patient Caregivera, jer osim uloge kćeri Ana je majka sinčića, koji kao i njegov djed boluje od hemofilije. Obiteljska situacija dodatna joj je motivacija da pomogne i svima onima koji s tom bolesti nemaju toliko iskustva.

"S obzirom na to da mnogi ne znaju što je hemofilija i na koji način društvo može pomoći u svakodnevnim izazovima ove rijetke bolesti, čast mi je i dužnost biti glas za sve one koji nemaju priliku o tome pričati javno ", rekla nam je Ana Mandić.

Upoznajte Anu Mandić, novu voditeljicu Liberatelife.hr podcasta

Ana je diplomirana novinarka koja trenutno radi u području komunikacija i svoje slobodno vrijeme provodi u društvu svojih najbližih. Najveću radost u životu pružaju joj upravo njezina obitelj i promatranje sina kako usprkos izazovima živi i raste kao i sva normalna djeca. I to uz potporu cijele njegove obitelji i okoline, ali i njemu omiljene osobe kaj ga najviše voli i razumije - njegovog djeda.

NP-24555; 11/2022