Adam slikovnica

Uz slikovnicu do lakšeg razgovora s djetetom o hemofiliji

Uz slikovnicu do lakšeg razgovora s djetetom o hemofiliji

* Ovaj je materijal namijenjen isključivo osobama koje boluju od hemofilije i liječe se putem intravenskog nadomještanja faktora

Biti roditelj dovoljno je izazovno samo po sebi, a ukoliko je vaše dijete oboljelo od hemofilije izazovi i stres u svakodnevnom životu još su veći. Danonoćna briga o djetetu i primjena terapije postaju sastavni dio života, a uz sve je potrebno i vrlo važno razumijevanje i podrška okoline.

Slikovnica Adam

Djeci oboljeloj od hemofilije moguće je uz puno ljubavi i odricanja priuštiti normalno i sretno odrastanje, no to podrazumijeva i odgovoran pristup stvarima koje drugi uzimaju zdravo za gotovo - kao što je primjerice dječja igra. Za vas smo zato pripremili slikovnicu "Pustolov Adam želi znati više o hemofiliji" čiji je cilj na pristupačan način objasniti djeci okolnosti i njihovo zdravstveno stanje. Vjerujemo da slikovnica može pomoći i kao materijal za razgovor roditelja i djeteta na temu hemofilije, a namijenjena je osobama koje boluju od hemofilije i liječe se putem intravenskog nadomještanja faktora.

NP-21734; 04/2022