Pogledajte gostovanje doc.dr.sc. Marka Marinića i Ivana Paclika, prof.

Pogledajte gostovanje doc.dr.sc. Marka Marinića i Ivana Paclika, prof.

Pogledajte gostovanje doc.dr.sc. Marka Marinića i Ivana Paclika, prof.

Svoja iskustva, stavove i mišljenja usko vezana uz dijagnozu hemofilije u premijernoj epizodi novog Liberatelife.hr podcasta podijelili su naši gosti - doc.dr.sc Marko Marinić i profesor Ivan Paclik. 

Naši su gosti u prvoj emisiji razgovarali o važnosti rada kojim se bavi Društvo Hemofiličara Hrvatske čiji je doc.dr.sc Marko Marinić predsjednik, a Ivan Paclik, prof. dugogodišnji član i tajnik. Podijelili su i odgovore na pitanja o životu s hemofilijom, izazovima i promjenama u terapiji tijekom godina kao i brojnim aktivnostima kojima se Društvo bavi kako bi opću populaciju informirali o ovoj bolesti s kojom se, bez obzira na izazove, može živjeti slobodno.

Da se s hemofilijom danas zahvaljujući napretku u medicini može živjeti neometano smatra naš ambasador Ivan Paclik: “Život s hemofilijom definitivno može biti ispunjen i fantastičan”, a s njime se slaže i doc. Marko Marinić.

Svoja iskustva, stavove i mišljenja usko vezana uz dijagnozu hemofilije u premijernoj epizodi novog Liberatelife.hr podcasta podijelili su naši gosti - doc.dr.sc Marko Marinić i profesor Ivan Paclik.   Naši su gosti u prvoj emisiji razgovarali o važnosti rada kojim se bavi Društvo hemofiličara Hrvatske čiji je doc.dr.sc Marko Marinić predsjednik, a Ivan Paclik, prof. dugogodišnji član i tajnik. Podijelili su i odgovore na pitanja o životu s hemofilijom, izazovima i promjenama u terapiji tijekom godina kao i

U razgovoru otkrio je: “Može se živjeti dosta slobodno s hemofilijom, posebice u kontekstu današnje dostupne skrbi i današnjih lijekova za hemofiliju koji omogućuju veliku dozu slobode svakoj osobi s hemofilijom”.

Cijelu epizodu pogledajte u nastavku i pišite nam svoje dojmove, prijedloge, savjete i pitanja na našoj Facebook stranici liberatelife.hr.
 

NP-24557; 11/2022